VVD Courant - Maart 2022

In dit nummer: Bezoek Brightlands Campus opent ogen, Bredere betekenis Realistisch Groen, Canvassen met Silvio, Vragen aan en Lokaal met landelijke kracht

Realistisch groen, dat is onze slogan voor 2022. Maar hier bedoelen we meer mee dan alleen onze tuinen en parken. We leggen het uit. 

Er gaat heel veel goed in Sittard-Geleen. En daar waar de dingen beter kunnen gaan we die nog beter maken. We gaan eerst kijken hoe we dit Realistisch Groen kunnen doen maar altijd op een betrouwbare, duurzame en zeker betaalbare manier.

Die oplossingen zoeken we eerst op het gebied van duurzaamheid. We hebben tenslotte maar één aarde en op dat mooie bolletje moeten we zuinig zijn. Daarom investeren we in duurzame energie, zowel landelijk als lokaal, want het is zaak om ook in de toekomst overvoldoende energie te kunnen beschikken. Bovendien verminderen we zo de uitstoot van CO2 wat weer het klimaat ten goede komt. 

Sittard-Geleen heeft de financiële huishouding op orde.

In de aanloop naar de verkiezingen opent de krant MIJNGazet een politiek podium. Ook VVD Sittard- Geleen neemt hieraan deel en krijgt tweewekelijks een stelling of vraag voorgelegd over actuele thema’s. In dit nummer zoomen we in op het thema ‘Financiele huishouding’.

Kamerlid Silvio Erkens op bezoek in Sittard-Geleen

Zaterdag 12 februari was VVD Tweede Kamerlid Silvio Erkens op bezoek bij de Sittard-Geleense VVD om ons te ondersteunen bij het canvassen langs de deur.

Werkbezoek Brightlands Campus opent ogen

Volop kansen voor kruisbestuivingen tussen de gemeente én Brightlands Chemelot Campus. Dat is de uitkomst van een eerste bezoek aan de plek waar onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven samenkomen. Storm Eunice was op vrijdag 18 maart 2022 niet sterk genoeg om een goede kennismaking in de weg te zitten.

En nog veel meer...

Lees de hele courant als bijlage bij dit nieuwsbericht!